Jochem de Bont

Loon- en Grondverzetbedrijf

Over ons

 Ik, Jochem de Bont, sta samen met de rest van onze familie en
medewerkers voor kwaliteit! Wij willen echt het verschil voor u kunnen maken, en zijn er van overtuigd dat we dat ook kunnen.

Tot ziens bij Jochem de Bont Loon- en Grondverzetbedrijf

 

Ons verhaal

Jochem de Bont Loon- en Grondverzetbedrijf, al meer dan 50 jaar een begrip in Brabant en omgeving. Ooit begonnen als eenmanszaak maar al snel uitgegroeid tot een toonaangevende BV binnen het Loonwerk en Grondverzet. We zijn enorm blij met de medewerkers die elke dag weer voor onze klanten klaarstaan. Zonder hen is het niet mogelijk een bedrijf als Jochem de Bont B.V. te laten bestaan.

We willen het Loon- en Grondverzet naar een hoger niveau tillen. Dit doen we door bereikbaar en toegankelijk te zijn voor iedere type klant. Geen klus is voor ons te klein of te groot. Wij zullen altijd met een passend advies komen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Sociaal betrokken bij

Sponsoring zaalvoetbalteam 'Jochem de Bont'

Wij vinden bewegen en sport erg belangrijk! Daarom steunen wij het zaalvoetbal team ‘Jochem de Bont’.

Sponsoring opbouw carnavalswagens

In het zuiden ontkom je er niet aan. Het jaarlijks grote carnavalsfeest. We zijn er zelf ook groot liefhebber van, en zijn dan ook super trots op het feit dat wij op onze manier ook ons steentje kunnen bijdragen aan lokale carnavalswagen bouwers!

Voor iedereen

Wij zijn er voor iedereen. Ons doel is een klant helpen bij zijn uitdaging. Dit geldt voor zowel grote, middel-grote als kleine bedrijven. Behalve bedrijven willen wij ook de particulier helpen. In- en rondom het huis zijn wij zeer flexibel met onze machines.

Voor zowel bedrijven als particulieren willen wij het zwaardere werk uit handen kunnen nemen. Met ons moderne materieel gaan wij geen uitdaging uit de weg.

Graag gaan we een keer vrijblijvend met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.